Aveti o intrebare?

scari exterioare

Aici gasiti » scari exterioare

  • scari metalice exterioare
    scari metalice exterioare
  • scari exterioare
    scari exterioare
  • scari exterioare din fier
    scari exterioare din fier

Doriti sa montati scari exterioare metalice pe terasa sau la iesirea din cladire? Va stam la dispozitie pentru aceasta! Lucrarile executate de noi sunt intotdeauna de calitate!

Obiectivul fiecarei firme este sa se remarce pe piata, iar acest lucru nu este posibil fara servicii de calitate. Fiind o echipa nou formata si motivata, va oferim toata implicarea pentru a realiza lucrari de executie reusite, finalizate prin montaj, in Bucuresti si in tara. Varietatea de scari exterioare metalice realizate cuprinde scari din inox (simplu/ satinat) si fier, cu trepte in diverse modele.

De ce sa apelati la scari metalice pentru terasa, bazine de apa sau la iesirea din spatii comerciale/ industriale/ locuinta? In primul rand, ele sunt foarte usor de intretinut si sunt tratate impotriva coroziunii, deci se mentin un timp indelungat la fel. Apoi, rezistenta lor la solicitari este mult mai mare decat pare la prima vedere, iar treptele realizate din metal perforat sau model antiderapant sunt foarte sigure, chiar si pe timp de iarna sau in apa.

 

Va punem la dispozitie o gama foarte variata de:

scari inox, scari inox cu trepte de lemn, scari inox cu trepte din sticla, scari interioare, scari exterioare, scari balansate, scari drepte, scari elicoidale, scari circulare, scari fier forjat, scari fier forjat-lemn, scari fier forjat-sticla, scari metal vopsit, scari metal vopsit-lemn, scari metal vopsit-sticla, scari din sticla securizata si laminata,  scari interioare din sticla, trepte din sticla securizata si laminata, trepte din lemn de fag, trepte din lemn de stejar, scari din lemn, scari cu trepte din lemn masiv, scari cu trepte flotante, scari cu vang central, scari cu vang excentric, scari cu structura ascunsa si trepte in consola, scari cu vanguri laterale, scari spirala, scari autoportante cu structura din inox si/sau otel vopsit conventional sau electrostatic, scari cu structura din sticla, scari cu trepte din lemn, scari cu trepte din materiale compozite / piatra naturala / granit / marmura / poliamida, scari cu trepte din sticla clara, sparta, sablata, vopsita in masa, scari cu trepte din inox, aluminiu sau otel zincat, scari cu trepte din gratare zincate, scari podele din sticla securizata si laminata.

sus
Spot Construct www.constructor.ro